Ma, csütörtök este egymás után két Index-könyv alkotóival is közelebbi kapcsolatba lehet kerülni: először is, este kilenctől a Károly körúti Főbe-Járatban a Szakítósblog közösségének rendezünk gruppenszakítást, könyvpromóciót, dedikálást és egyebeket.

De még mielőtt a program elkezdődne, Bodoky Tamás is tart egy élő Túlkapások-dedikálást este hatkor, az Éghajlat Könyves Kávéházban, melynek címe: Budapest XI. Karinthy Frigyes út 9.

Hogy legyen mit aláíratni: Túlkapások olcsóbban, a Bookline-tól.

Szakíts, ha bírsz pedig olcsóbban, a Bookline-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr24816688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buttercup 2008.12.11. 10:26:34

A Főbe-járat tökéletesen alkalmatlan bulik megrendezésére, de még egy átlag szombat esti italozáshoz is. A lehető legrosszabb elrendezés, és olyan füstszag, hogy ha lebontanák a helyet, a füst még száz évig a helyén állna, mint a Főbe-járat elpusztíthatatlan lelke.

..,cske 2008.12.11. 10:41:52

most akkor olcsóbban kapható, mint a bookline-on, vagy másnál olcsóbban a bookline-nál?

brutusbrutalis · http://autogram.blog.hu 2008.12.11. 11:36:04

szívesen vennénk egy fényképes beszámolót a dedikálásról.
autogram.blog.hu
süti beállítások módosítása