A Művelt Alkoholisták mostantól minden évben könyvbe öntik, hogy milyen borokat érdemes innunk évközben. Az első, 2008-as kötet Jónás Csaba és Uj Péter vezényletével készült; a blog hét szerzője másfél köbméter bort ivott meg a kiadvány sikere és hitele érdekében. Az eredmény: több mint háromszáz oldalnyi információ kiváló magyar borokról, arról, hogy hogyan készülnek, és azokról, akik készítik azokat.

Az összeállítás maximálisan pozitív hozzáállással készült: csak azok az italokat válogatták be a szerkesztők, amelyek azt megérdemlik: semmi leszólás, semmi fikázás. Értékelés azért van, tízpontos skálán helyezik el a szerzők a versenyzőket. (négyesnél rosszabbat senki nem kapott!)

A könyvet Szmodis Imre zseniális - természetesen bortémájú - karikatúrái dobják fel.

A kötet 2890 forintba kerül a boltokban, a Bookline-on pedig olcsóbban is megrendelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr14499599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása