Szily László: Kitolás

 2008.06.02. 22:20

"Szily László újságíró, horgász és apa, a magyar horgászirodalom Rejtő Jenője búcsút intett a csökös háglik, porongok és kékfarkúak bukolikus világának, és egy, a halaknál is nehezebben kiismerhető, viszont sokkal hangosabb élőlény felé fordította írói (és privát) figyelmét. Nem lennék most Dr. Spock helyében." - így ajánlja Uj Péter a kiadvány hátoldalán kollégája művét. A Kitolás igazi Szily-bestseller, egy (jelenleg) kétrészes ciklus első darabja, a szerző első gyerekének kihordásáról, megszüléséről és az első hónapok történéseiről szól, véres naturalizmussal, és olyan elképesztően kegyetlen humorral, amely nincs tekintettel még a földön fetrengő olvasóra sem. (Ja, és akinek a gyomra csak politikailag korrekt szövegeket vesz be, az nagyon messzire kerülje el. A saját érdekében.)

A sokoldalú Szily oldotta meg a mű illusztrálását is, saját kezűleg, fekete-fehér rajzokkal, melyek többé-kevésbé lekövetik az írott anyag eseményeit.

2999 forintba kerül a boltban; ha kapható - mi úgy tudjuk, hogy mindenhonnan elfogyott.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr83500298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása