Ezer forintos akciónkban elképesztő mennyiségű, ezernél is több könyvet adtunk át eddig olvasóinknak, több műből ki is fogytak a készleteink; most viszont még az eddigieknél is tovább megyünk. Az ezer forintos megoldás továbbra is él és érvényes, viszont aki mától december 23-ig bármelyik raktáron lévő könyvünkből egyszerre három példányt is megrendel, akkor az ár példányonként 500 forintra zuhan le!

Mit jelent ez? Például azt, hogy aki mondjuk két példányt kér a Művelt Alkoholistából (egyet mondjuk magának, egyet pedig ajándékba), az eddig 2000 forintot fizetett - most viszont kap belőle egy újabb, harmadik példányt (ezt is jól el lehet ajándékozni), és csak 1500 forintot kell fizetni az egészért.

Az 500 forintos akció a munkahelyi kollektívák tagjait is közelebb hozza egymáshoz, hiszen érdemes egyszerre rendelni az Index könyveiből, így mindenki jobban jár.

Tehát, ne tétovázzunk, már csak néhány nap van hátra, a készletek pedig végesek.

A megrendeléshez kattintson ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr241603805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borovi 2009.12.17. 16:13:31

Töröltétek az eddigi kommenteket? Volt nekem itt egy "Várom a 250 Ft-os ajánlatokat" hsz-em.
süti beállítások módosítása