Már a Velvetnek is van könyve: Kalas Györgyi, specialista Anyakönyve Kitolás-szintű bestsellerré válhat - úgyhogy át is adjuk a szót e korábbi alapmű szerzőjének, Szily Lászlónak, méltassa ő az új terméket:

Az anyáknak, a leendő anyáknak, a rettegő csajoknak és az ijedt pasiknak az Anyakönyvre van szükségük. Egy csaj elmeséli a többi csajnak, hogyan püffednek majd fel a terhesség alatt, hogyan indul a szülés - "a nap fénypontjaként délután végigcsúszott a combomon a nyákdugó, mint valami gusztustalan meztelen csiga" -, hogyan folytatódik - "mintha minden összehúzódásnál egy asztalt akarnának átpréselni a fenekemen" -, és hogyan ér véget, aztán a rákövetkező hónapokban hogyan omlik össze, majd kap értelmet az életünk a gyerekkel.

Az Anyakönyvben az a legjobb, hogy a szerző, Kalas Györgyi se nem guru, se nem szektás megmondóasszony, hanem érdeklődő, a gyereke minden rezdülésére érzékeny újságíró-blogger. Így ráadásul egy jó tollú anya első kézből származó élményei mellé megkapjuk egy kismamaközösség leszűrt tapasztalatait is. Az Anyakönyvből szerencsére nem az orrszívás technikáját lehet eltanulni, hanem a gyerekre való odafigyelést. Meg hogy mennyire büdös az orrszarvú. Olvasni jobb, mint szülni – kezdje inkább az előbbivel!

Az Anyakönyv a boltokban 2790 forintba kerül, a Bookline-nál viszont csak 2372-be.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr501213328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása