Országos turnén a Túlkapások

 2009.10.29. 07:28

Bodoky Tamás díjnyertes riport-képeskönyvének fotóanyaga mától országos turnéra indul, kiállítás formájában. A májusban az Európa Parlament épületében már bemutatott anyag ma délután öt órakor Szegeden debütál, az újszegedi Rendezvényházban, a Közép fasor 1-3. alatt. A megnyitón jelen lesz Balog Zoltán, a Parlament emberi jogi bizottságának az elnöke, Révész Máriusz, a rendőri bűncselekményt elszenvedő képviselő, a Kruchina-testvérek, akik sérelmét azóta bírósági ítélet igazolta, Gulyás Gergely, sok-sok áldozat védőügyvédje és természetesen a szerző, Bodoky Tamás.

A sorozat következő állomásai: Óbuda és Balassagyarmat. Fontos tudni, hogy a Túlkapások könyvesboltokban a továbbiakban nem lesz megvásárolható, kizárólag a fotókiállítás helyszínein (és a Bookline-on) lehet hozzájutni, 50%-os kedvezménnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr831483085

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről – Ilyen ország pedig nincs CCLIX. 2011.03.03. 13:50:35

  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus szerint 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:    Heller megnyilvánulására se magya...

Trackback: Országos turnén a Túlkapások: Óbuda 2009.10.29. 11:50:24

Bodoky Tamás díjnyertes riport-képeskönyvének fotóanyaga mától országos turnéra indul, kiállítás formájában. A májusban az Európa Parlament épületében már bemutatott anyag november 6-ától látható Óbudán. Balog Zol­tán, az Országgyű­lés Emberi J...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Von Schwartz, ha kérhetem 2009.10.29. 10:30:13

Vajon a Bookline-on is 50% lesz-e a kedvezmény, vagy marad a jelenlegi 15% és az 50 %az csak a helyszínre vonatkozik én meg tanuljak meg szöveget értelmezni?
süti beállítások módosítása