Úgy döntöttünk, hogy a válságba beleszomorodott könyvpiacot kegyetlen tavaszi akcióval brutalizáljuk életre. Négy korábbi könyvünket (ők láthatók a mellékelt képen), csak most, csak tőlünk (vagyis itt, a blogon), öngyilkos áron, összesen 4000, azaz négyezer forintért rendelheti meg, április 30-val bezárólag. Emlékeztetőül: ez a csomag a boltokban összesen 14260 forintba kerül.

Hogy megkíméljük pénztárcáját, nem is fejlesztettünk hiperkúl online ekommersz megrendelő alkalmazást; elég nekünk, ha dob egy levelet erre a címre:

konyvakcio@index.hu,

és mi máris boldogan szállítjuk a kulturális termékeket. A csomagot postai úton, ezer forintért tudjuk elszállítani bárhová Magyarország területén belül, de ha a levélváltás során meg tudunk egyezni egy személyes átadás-átvételben, Budapest belvárosában, feltétlenül jelezze: akkor Ön megspórolt egy ezrest, és csak a könyvek árát, 4000 forintot kell invesztálnia.

Aki nem emlékszik már rájuk, itt olvashat a négy kötetről részletesen:

Ághassi Kovács Attila: Elfelejtett aranyak

Jónás Csaba - Uj Péter: A Művelt Alkoholista borzsebkönyve

Szily László: Etetés

Bazsó Gábor - Winkler Róbert: Totalcar

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr80995645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyari 2009.03.11. 20:30:27

Végre! Bár tényleg öngyilkos tett, de-ha lesz ember, ki akar is olvasni, már megérte. Elő a farbával, azaz a többi könyvvel is! Csak olvassatok IS!

Nagykócsag 2009.03.11. 22:18:21

tehát megvehetek egy halom papírt amit elolvashatok a itt az indexen is, ráadásul még a helyet is foglalja a könyvespolcon? köszi.

ygan72 2009.03.18. 13:20:42

Boldog vagyok mert amíg én szolgáltam a hazát, addig eggyesek manipulálhattak a nép pénzével, az ügyeskedéssel, kizsákmányolással szerzett pénzekkel nagy vagyonokra, befolyásokra és hatalomra tettek szert. Ők már rendelkeznek azzal a szabadsággal amit a vagyon ad. A dolgozók meg azzal az illuzióval, hogy jó ügyet szolgálnak.
Egy nyá. honvéd főtisz

Redline (törölt) 2009.05.03. 10:52:17

Egy könyvhöz elsôsorban egy író kéne.

deacon 2009.06.19. 11:25:26

srácok, nem lesz új akció a közeljövőben?
süti beállítások módosítása