Szily László: Etetés

 2008.06.02. 10:13

Legalább egy Szily-könyvet kötelező birtokolni - és ezt a kulturális kötelességet a legegyszerűbb és legszórakoztatóbb éppen a szerző legelső kötetével, az Etetéssel megváltani.

Szinte titokban, kis példányszámban jelent meg 2000-ben első kiadása, az Indexen már akkor ajánlgattuk, de a Szily-név akkor még nem vonzott milliós rajongótábort. Most új kiadásban az eredeti szöveget jelentettük meg, változtatás nélkül, szöveghűen - a szerző saját blogjába pedig egy teljes fejezetet feltett, kedvcsinálónak.

Az előszót Sajó László írta.

A végére azt is elmondjuk, hogy miről szól a mű: Szily szürreális horgászkalandjai, bénázásokkal, technikával, drogos utalásokkal - horgászoknak kötelező, de mi rengeteg olyan embert ismerünk, akik gyűlölettel vegyes undorral viseltetnek a halak iránt, ezt a könyvet azonban tíznél többször olvasták el.

Az Etetés bolti ára 2490 forint, de a Bookline-on olcsóbban is meg lehet rendelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr40498903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akárki 2008.09.23. 11:10:01

Hát nem tudom... Nekem inkább kedvem szegte a kedvcsináló, mint szórakoztatott. Lehet, hogy más részlet élvezhetőbb?
süti beállítások módosítása