1. Magyarországon nagyon veszélyes sok pénzt lopni.

2. Csúnyán pórul jár, aki politikai kapcsolataival visszaélve próbál sikkasztani.

3. Az igazságszolgáltatás a rendszerváltás egyik sikertörténete.

4. A magyar nyomozók a legbonyolultabb ügyeket is példásan megoldják.

5. Készült egy remek könyv az elmúlt 20 év nagy magyar gazdasági bűncselekményeiről.

 

Ha úgy érzi, hogy az első négy állítás hamis, akkor az ötödiket nyugodtan elhiheti. Az ártatlanok kora című könyv elolvasása után ígérjük, nem lesz nyugodt.

Hogy a parlamenti képviselők se legyenek azok, a Társaság a Szabadságjogokért mindegyiküket megajándékozza Vajda Éva és Mong Attila könyvének egy-egy példányával. Most ne maradjon ki a politikusok bulijából! Ha ön nincs a szerencsés 386 meglepett között, akkor vegyen magának egy példányt!

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr661490947

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ccna course london weekend price 2019.01.13. 17:16:51

Friss hírek a Dunakanyarból - Kutatás Mária királyné kincses hajói után - Sírásók naplója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beszélő 2009.11.02. 09:07:48

Hát az első négy állítás teljesen hamis.
Jó-fogás felvezetésnek, bár elég magas a vérnyomásom ha a naponkénti politikai stikliket kell megélnünk, de mégis valószínűleg megveszem a könyvet, hátha valamit még nem tudok.
Előtte be veszem a gyógyszert.
Vagy valami mást kellene tennünk a sok szájtépés helyett?
Mert a világ legjobb birkái vagyunk, hogy hagyjuk etetni magunkat a parlamenti diktatúrával (jobb vagy baloldal) a sebtiben összefércelt, átmaszírozott alkotmánypótlóval stb.

X20XEV (törölt) 2009.11.02. 09:31:07

már megint a politikusoknak jár ingyen valami...

makacs szennyeződés 2009.11.02. 09:38:56

nincs rá pénzem, de azért örülök, hogy a rászorultak kapnak belőle.

seik 2009.11.02. 10:15:34

Csak óvatosan ezekkel az Index-könyvekkel!
Én megvettem a Túlkapásokat, és borzasztóan nagyot csalódtam. 120 oldalon ugyanazt az öt "sztorit" írják le, csak a megfogalmazás.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.02. 10:20:38

@beszélő:

Persze, hogy valami mást kell tenni. Kézenfekvő, hogy az ember nem támogatja őket tovább a szavazataival.

Pedig követhető lenne, ebből:

www.kibulizottorszag.net

De a magyar népnek ez túl bonyolult. Mert annyira nem bízik magában, hogy azt képzeli ez valamiféle kockázat. És különben sem kap garanciát arra, hogy ha nem szavaz rájuk, akkor attól minden jobbra fordul. Garancia nélkül meg miért ne szavazzon rájuk? Tényleg miért? Hiszen csak az életét teszik tönkre bizonyítottan, de ugye járt utata a járatlanért el ne hagyj. Szörnyű. És persze nem kell bedőlni az új hazugoknak sem, akik csak a buliba akarnak beszáéllni a nagy hangjukkal, handabandázásaikkal. Nem baj, kapnak ők is majd szavazatot, jut is, marad is, mert ígérnek és a magyar népnek az kell, nem a saját józan esze, amit valahol pár évtizede kikapcsolt. Örökre?

ionsrác 2009.11.02. 11:16:36

@A Nép - Te vagy!:

ha ebben a helyzetben, amikor talán már mélyebbre nem süllyedhet a politikusok megítélése, ha ebben a helyzetben is a választók több, mint 50%-a elmegy, és leadja a voksát egy jelenlegi parlamenti pártra, (mint ahogy le is fogja adni, meglásd) akkor szerintem ki kell jelenteni, hogy igen, örökre.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.02. 13:29:18

@ionsrác:

Igen, de én a nem parlamentieket is ideértem. A dolog lényege nem az, hogy ez vagy az ne kapjon szavazatot, és más jobbnak képzelt igen, hanem hogy az áldemokratikus berendezkedés maga váljon hiteltelené a szaavazással történő legitimálás megvonása által.

Kizárt dolog, hogy akármilyen újonnan megjelenő párt érdembelileg változtatna dolgokon a jelenlegi fölállás mellett.

Én úgy sejtem a rendszer ígyy is úgy is össze fog omlani, de nem mindegy, hogy nagyon elnyújtott agónia és az átlagember részéről történő további óriási áldozatok, szenvedés után, vagy a nép olyan öntudatos föllépése után amivel ezt hamar el lehet érni. Nem szabad pártok ígéreteiben reménykedni, csak egymással érdemes fejeinket összedugni és megbeszélni, mit akarunk.

Egyetértek, hogy az emgedelmes leszazás ezután is várható. Várható, és helytelen. Maguknak csinálják.

666Molotov666 2009.11.02. 16:13:51

A pannon is lop, nem is keveset :

Pannon Mobil internet, KORLÁTLAN csomag : A hónap közepén lekorlátozza a letöltési sebességet a kedves pannon kb az eredti 5 -10 %-ra. Kérdés az ügyfélszolgálathoz : MIÉRT ? Válasz : Mert ! Olvassam el a felhasználói felételeket. Annyit sikerült kideríteni, NEM AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATON, hogy a youtube-n megnézett kb egy tucat klipp verte ki a biztosítékot a kedves pannonKORLÁTLANinternetnél.
Megjegyzem, nem tilos !!! a szabályzatuk szerint sem multimédiás tartalmakat megtekinteni.
Két hete 10%-alatti szolgálatást nyújtanak, mert ők úgy gondolják, megbüntetnek. Választ képtelenek adni.
Kb 40-50 emailt kaptak már azóta tőlem, konkrétam szarnak rá.
Sok ügyfélel teszik ezt. Így spórolnak
a sávszélességgel. Ez ebben a formában, indoklás nélkül, nagy tömegben elkövetve, legalább egy CSALÁS VÉTSÉGÉT feltételezi. A fogyasztók megtévesztéséről már ne is beszéljünk, hiszen a KORLÁTLANNAK hirdetett csomag kb. 6 Giga forgalomnál történő korlátozása nevetséges. Az internet biztonságát néhágy klipp nem veszélyeztette. NEM TORRENT, NEM SPAM, NEM MOZIFILMEK LETÖLTÉSE TÖRTÉNT, csak pár zenei klipp. 3-4 perc / darab.
A yuotube-n pedig egyébként is csapnivaló a kép minősége. Nevetséges a Pannon mobilinternet !!!
Ami érdekes, ha 10 Gigás csomagot venne az ember a KORLÁTLAN helyett, kétszer annyiért, akkor nem korlátoznák, tölthetne azt le, amit csak akar.
A reklámjuk megtévesztő.
A vevőkezelésük botrányos.

Csak egy utolsó kérdés : ÖNÖK fizetnének a rendőrnek bírságot, ha azzal indokolná, hogy olvassák el a kreszt és keressék meg benne, hogy miért szabta ki ő a bírságot !!!???!!!

Sir Nyű 2009.11.02. 17:55:23

@666Molotov666: ez volna az, ami a plakatokon normal hasznalat neven fut?

@A Nép - Te vagy!: Eros naivitast erzek a soraidbol. Hiaba varsz arra, hogy a zemberek kimennek az utcara rendszert valtoztatni, nekik a reggeli bocskor kell. Ha valaki elsoporne a jelenlegi berendezkedest, senki nem volna felkeszulve arra, hogy uj koordinatakban, netan dimenziokban gondolkodjon. Szerintem a tobbseg meg most is gyurcsany-antigyurcsany, illetve orban-antiorban sikon (vonalon) mozog, masra nem eleg se a tudasa, se a fantaziaja. Es akkor meg a politikai es vitakulturarol nem beszeltunk, van, aki csak orditva tud beszelni a maga igazarol, mas nem jut el hozza, mert nem akarja.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.02. 22:49:30

@Sir Nyű:

Semmi naivitás, te nem vagy képes szöveget értelmezni. Pedig nagyon egyszerű és világos, de nem arra figyelsz, amit olvasol, hanem ami a fejedben zümmög.

Arról beszéltem ami kivánatos, nem jósoltam. Fölfogható? Hogy lehet így olvasni? Most már leesett, nagyképű úr?

Jellemző az is a viszonyokra, hogy valakinek az első szava a másik emerhez, egy sértés, egy leminősítés. Pedig lehet, hogy csak önmaga téved vagy korlátolt. Megölitek egymást ezzel. Semmi együttműködni akarás, mindenki mindenki által történő maximális bántása. Ez a műsor. Te magad is belehalsz, nem tudsz megállni? Szájonütitek akitől jó szót hallotok. Belemartok a segítő kézbe. Beteg nép.
süti beállítások módosítása