Ma Óbudán nyit a Túlkapások

 2009.11.06. 07:55

A könyv képeiből rendezett,ingyen látogatható fotókiállításunk mától egy hétig Óbudán, a Kulturális Központban nézhető meg, a San Marco utca 81. alatt. Az este hatkor kezdődő megnyitót ismét Balog Zoltán, a Parlament emberi jogi bizottságának az elnöke celebrálja, és itt is megjelennek a Kruchina-testvérek, védőügyvédjük, Gulyás Gergely, Barakonyi Szabolcs fotóművész, Révész Máriusz, valamint a szerző, Bodoky Tamás. Könyvvásárlás féláron, csak a megnyitó estéjén!

Fotókiállítást rendeznünk az Óbudai Kulturális Központban egyébként nagy megtiszteltetés, hiszen egy nagyon jelentős képzőművészeti helyszínről van szó - itt működik például tizenegy éve a San Marco Galéria, ezen túl pedig a neves határon túli magyar alkotók munkáival talán itt találkozhatunk a legtöbbet. És a vizuális művészeteken túl is van náluk élet: előadások és koncertek hosszú sorát fedezhetjük fel programfüzetükben. Megnyitónk után egy nappal a Besh o droM játszik például, a hónap vége előtt pedig Lajkó Félix.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr391504141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lövenberg Balázs · http://karma.blog.hu 2009.11.06. 09:34:03

ó,mennyit játszottunk itt az Operation Wolffal! Lejt és kopejkát is elfogadott a gép.
süti beállítások módosítása