A múlt héten jelent meg Rókusfalvy Pál interjúkötete, melyben a borítón olvasható celebek (és egyebek) szólalnak meg a riporter mikrofonja előtt. A beszélgetések egyébként Rókusfalvy hetente jelentkező műsorában történtek meg valójában, a Jazzy Rádióban - a szerző önvallomása alapján olyan meghívottakkal, akiket ő személyesen érdekesnek tart. Fel kell viszont tenni a kérdést: miért szerepel a kötet az Index-könyvek blogján? A válasz sokkolóan egyszerű: az előszót Uj Péter főszerkesztő írta mindehhez.

A karácsonyi standokon 2990 forintot kérnek egy példányért, de a Bookline-ban most 2392-ért lehet megrendelni: ide kell kattintani.

A bejegyzés trackback címe:

https://indexkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr69813830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jorda 2008.12.10. 07:49:51

Borász ? Nevetni kell ! Annyi köze van a borhoz,mint Makónak jeruzsálemhez!

Úgy látszik nem annyira jövedelmező az étterme,ezért kellett a régi recepthez nyúlni-megélhetési könyvet írni !

uniqum 2008.12.11. 22:21:47

Jorda! Neked láthatóan sok közöd van a borhoz! A 2006-os Sauvignon Blancja a Pannon Bormustrán idén csúcsbor lett, az étterme pedig tényleg jó, próbáld ki! Ha a gyári fikázáson túl vagy, olvasd el, hátha átlépsz a saját korlátodon :)
süti beállítások módosítása